Information om våra produkter

 

Helsingörspiller

Helsingörspiller är landets populäraste kosttillskott som innehåller en unik kombination med Synefrin, Algextrakt och Ginseng som hjälper dig att öka fettförbränningen samtidigt som det minskar din aptit.

Fatburner

Fatburner är en extrem fettförbrännare som innehåller en unik kombination av 20 ämnen som hjälper dig att öka och fettförbränningen samt bidrar till att höja din energi. Den bästa fettbrännaren på marknaden.

Bodyburner

Bodyburner innehåller en unik kombination med African Mango, Capsicum, Green Coffe  som hjälper dig att öka fettförbränningen samt bidrar till att minska din aptit och höja din energi.

Capsimax

Capsimax  är ett naturligt kosttillskott som innehåller en unik kombination av Synefrin, Grönt te, Green Coffe, och Guarna som hjälper dig att öka fettförbränningen och bidrar till att minska din aptit.

Fentaslim

Fentaslim med L-karnitin och Glukomannan är ett fantastiskt kosttillskott som minskar fettmängden, ökar muskelmassan och ger en ökad mättnadskänsla.

Green Coffe

Green Coffe innehåller grönt kaffeextrakt och extrakt från svarta sojabönor. Orostade kaffebönor och klorogensyran hjälper till att bränna fett och socker i stället för att bilda fettdepåer. 

Metabol Plus

Metabol Plus är särskilt framtaget med ingredienser för att öka ämnesomsättningen. Guarana, Capsicum, Kelp från alger och Äppelcider vinäger i en fantastisk kombination

Detox Boost

Detox Boost är ett naturligt kosttillskott som innehåller en unik kombination av örter och mineraler som hjälper dig att rengöra kroppen från gifter. Genom att Detoxa kroppen får du ökad energi och ökar din fettförbränning

Raspberry Ketone

Raspberry Ketone är en riktig fettbrännare och vitaminbomb baserat på ketoner. Hallonketon är känd för att minska aptiten och naturligt främja viktminskningen.

 

Produkter

Handla