Varför Helsingörspiller?

Helsingörspiller är landets populäraste bantningspiller sedan 20 år tillbaka och innehåller en patentskyddad kombination av tio olika ämnen som ökar fettförbränningen minskar din aptit.

Under de 20 år vi sålt bantningspiller har vi sett ett hundratal sidor komma och gå med olika typer av bluffpreparat som utlovar allt mellan himmel och jord men försvinner oftast inom kort.

Helsingörspiller är känt sedan 80-talet då svenskar i mängder vallfärdade till den danska staden Helsingör för att köpa danska bantningspiller mot recept och det är så namnet Helsingörspiller kom till. Helsingörspillers innehåll på den tiden bestod av efedrin och koffein men under 90-talet förbjöds efedrin inom hela EU och ersattes med det snarlika ämnet synefrin vilket vår produkt innehåller idag.

Våra produkter är utvecklade av vårt eget team i nära samarbete med våra leverantörer, så att vi har full kontroll över innehåll, kvalitet och effekt. Vi kompromissar aldrig utan jobbar hårt för att ta fram bästa möjliga mix av ingredienser, sammansättning och kvalitet.

Certifieringskriterierna för Säkra kosttillskott till konsument (Certified for self-care) baseras på myndighetskrav, branschriktlinjer och krav från ett antal internationellt erkända livsmedelsstandarder som till exempel ISO 22000, ISO 9001, Global standard för livsmedelssäkerhet (BRC) och International Food Standard IFS.

Hos oss kan ni handla tryggt och säkert. Vi har en säker betalningslösning med faktura,kort eller swish och en tillgänglig support för frågor om ni undrar över leveranstider, priser och tryggheten att handla på nätet. Vi följer alltid konsumentverkets råd och regler, vår målsättning är att det ska kännas lika tryggt att handla på Bantningspiller som i en fysisk butik.

Bantningspiller kommer och går men Helsingörspiller består

 

 

 

 

 

 

 

Produkter

Handla