Information om våra produkter

 

Helsingörspiller

Helsingörspiller är landets populäraste bantningspiller sedan 20 år tillbaka och innehåller en kombination av tio olika ämnen som Synefrin, Algextrakt och Ginseng som ökar fettförbränningen minskar din aptit.

Fatburner

Fatburner är en extremt stark fettförbrännare som innehåller en unik kombination av 20 ämnen som ökar fettförbränningen och boostar din energi. Den bästa fettbrännaren på marknaden.

Bodyburner

Bodyburner innehåller en unik kombination med African Mango, Capsicum, Green Coffe  som hjälper dig att öka fettförbränningen samt bidrar till att minska din aptit och höja din energi.

Capsimax

Capsimax innehåller en unik kombination av Synefrin, Grönt te, Green Coffe, och Guarana som hjälper dig att öka fettförbränningen och bidrar till att minska din aptit.

Fentaslim

Fentaslim med L-karnitin och Glukomannan är ett fantastiskt kosttillskott som minskar fettmängden, ökar muskelmassan och ger en ökad mättnadskänsla.

Green Coffe

Green Coffe innehåller grönt kaffeextrakt och extrakt från svarta sojabönor. Orostade kaffebönor och klorogensyran hjälper till att bränna fett och socker i stället för att bilda fettdepåer. 

Metabol Plus

Metabol Plus är särskilt framtaget för att öka ämnesomsättningen. Guarana, Capsicum, Kelp från alger och Äppelcider vinäger i en fantastisk kombination

Detox Boost

Detox Boost innehåller en unik kombination av örter och mineraler som rengör kroppen från gifter. Genom att Detoxa kroppen får du ökad energi och ökar din fettförbränning

Raspberry Ketone

Raspberry Ketone är en riktig fettbrännare och vitaminbomb. Hallonketon är känd för att minska aptiten och främja viktminskningen.

 

Produkter

Handla