Vanliga frågor och svar om Helsingörspiller!

1. Vad är Helsingörspiller?

Helsingörspiller är känt sedan 80-talet då svenskar i mängder vallfärdade till den danska staden Helsingör för att köpa danska bantningspiller mot recept och det är så namnet Helsingörspiller kom till. Helsingörspillers innehåll på den tiden bestod av efedrin och koffein men under 90-talet förbjöds efedrin inom hela EU och ersattes med det snarlika ämnet synefrin vilket vår produkt innehåller idag.

 

2. Hur kan jag gå ner i vikt med Helsingörspiller?

Helsingörspiller ökar din ämnesomsättning och dämpar kraftigt dina hungerkänslor vilket gör att du får mer energi och bränner mer kroppsfett. Det är därför Helsingörspiller sedan 80 talet är rikskänd som landets populäraste och mest beprövade bantningspiller av miljontals svenskar.

 

3. Vad kan man mer göra för att bli av med övervikt?

Eftersom du är mindre hungrig, så äter du mindre och då går du inte upp i vikt av den anledningen. Drick massor av vatten och motionera eller rör på dig oftare. Helsingörspiller ger dig överskottsenergi och motiverar dig mentalt.

 

4. Är Helsingörspiller ett mirakelpiller?

Vissa tror att det bara är att äta Helsingörspiller och sedan rasa i vikt men det gör man inte ens av receptbelagda bantningsmedel utan man måste hjälpa till själv. Helsingörspiller är ett hjälpmedel som kan göra det enkelt för dig att lyckas men du måste själv hjälpa till med att lägga om dina kostvanor om du vill att viktminskningen skall bestå. Om du inte börjar se över din kost och äta mindre & klokare samt motionera eller bara röra på dig mer, kommer din viktminskning inte att bestå.

 

5. Hur skall jag dosera?

Eftersom vi alla är olika kan en person på 70 kg inte behöva lika mycket mat som en person som väger 120 kg, samma sak är det med medicin. Vi är också olika känsliga så var och en får prova sig fram till rätt mängd. Nedan följer de vanligaste doseringarna, men om du inte tycker att du får någon effekt, så kan du öka dessa själv, men tänk på att aldrig ta mer än max 4 kapslar per dygn. Normal dosering är: 1 kapsel tre gånger per dag en timme innan måltid, vill man fortsätta gör man uppehåll i 1 vecka och upprepar doseringen i ytterligare 30 dagar. En burk Helsingörspiller (90 kapslar) räcker till en månadskur.

 

6. Finns det några biverkningar?

Det är väldigt sällsynt med biverkningar men eventuella biverkningar kan vara: överaktiv, hjärtklappning, muntorrhet, darrande händer,yrsel. Helsingörspiller verkar uppiggande men är inte fysiskt vanebildande.

 

7. Vilka bör inte ta Helsingörspiller?

Om du står under någon form av medicinering skall du alltid rådfråga din läkare om kombinationen med din medicin och bantningspiller. En del psykofarmaka, cortisonpreparat och annan hormonbehandling kan ge viktökning och en sådan viktökning är olämplig att ta med bantningstabletter. Helsingörspiller får heller inte tas om man har någon form av hjärtsjukdom, onormalt högt blodtryck, förhöjd obehandlad ämnesomsättning, förstorad prostata, eller om man tar ett antidepressionsmedel eller andra MAO hämmande innehållande mediciner. Man kan då få starkt förhöjt blodtryck, muskelkramper med hög feber m.m. Gravida och ammande kvinnor ska förstås inte heller banta. Helsingörspiller säljes som ett kosttillskott baserat på örter och är inte kontrollerat eller godkänt naturläkemedel.

 

8. Följer Helsingörspiller svenska lagar och regler?

Ja, vi har tagit bort koffein samt sänkt dygnsdosen synefrin enligt myndigheternas rekommendationer.

 

9. Vad gör jag om varorna jag beställt inte kommer?

Dina varor kommer att levereras till dig inom 2-3 dagar om inget annat anges. Om du mot förmodan inte mottagit varorna skall du kontakta vår support via email.

 

10. Vad innehåller Helsingörspiller?

Helsingörspiller innehåller en blandning av de mest effektiva ämnena för viktminskning och fettförbränning på marknaden idag.

 

 

Produkter

Handla